Известие

Collapse
No announcement yet.

Горна помпа на съединителя 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Горна помпа на съединителя 156

Здравейте !

Искам да попитам възможно ли е ремонт на помпата на съединитела тъй като някъде около 5 см. стои хлътнал педала а като се дигне пак пада на доло ? Ако не е възможно естественно цена за нова и цена за втора употреба ... Ще се радвам да ми помогнете

Поздрави !

Първоначално публикувано от skyplex Покажи съобщение
    Здравейте !

Искам да попитам възможно ли е ремонт на помпата на съединитела тъй като някъде около 5 см. стои хлътнал педала а като се дигне пак пада на доло ? Ако не е възможно естественно цена за нова и цена за втора употреба ... Ще се радвам да ми помогнете

Поздрави !
    Цена на помпа втора ръка 25 лв......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
      Цена на помпа втора ръка 25 лв......
      Имаш ЛС

Comment

Може да е от долната ,за всеки случай провери първо нея ако в купето не е както трябва ще има капка ,теч или мазни петна по пода.
        Last edited by dimo; d.m.y г., 09:19.
        sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от skyplex Покажи съобщение
          Здравейте !

Поздрави !
          Ремонтът се състои в смяна на гумички.
          Виж дали губи спирачна течност и на първо време се ограничи с обезвъздушаване.Ако пак го направи и губи течност преминаваш на радикални мерки.
          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

...

Аз го проверих от външната няма течове долях спирачна течност попих съединитела но не се оправи къде точно на попата до педала да гледам за мазно петно че не я знам къде е ?

Comment

Помпата е вътре в краката ти.Гледай в горната и страна и дали я обтича.
              Last edited by myato; d.m.y г., 20:21.

Comment

Здравейте един колега ми каза че от прожинката на педала идва целия проблем отидох в гаража гъзурих се малко почнах да опипвам педала но... падна следното нещо:

Comment

Това ти е проблема.....пея ти го от 2 дена.......а ти помпа ми искаш.....
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Tova e 6toka i prujinata za prinuditelno vra6tane.Sorri za maimunitsata,no pi6a ot telefona.

Comment

А на мен днеска ми отказа съединителят на мойта 156ца 1.8 и ако някой може да помогне? А педала не потъва, а се връща. Скоро бях доливал спирачна течност, но беше изтекла, а Сашо от Лисан ми провери сисмата за течове и каза, че е наред.
                      Обаче днес нямаше течност, долях и пак нищо. Помпах,помпах и не ?
                      Питах Сашо, той каза че може да е лагер помпа или горна, или долна помпа.
                      Гледах вътре по педала няма течове,няма мазно, но под двигателя има някви червени капки? Това лагер помпа ли ще рече?
                      Attached Files

Comment

Все някъде изтича колега - с вътрешна лаг помп ли си - в смисъл вътре в скороствата ли ти е?
                        Най кофти е ако тече точно там откъдето горната помпа излиза към коша на двг - мястото е много факано и си трябва голямо провиране да видиш какво е дереджето там.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                          Все някъде изтича колега - с вътрешна лаг помп ли си - в смисъл вътре в скороствата ли ти е?
                          Най кофти е ако тече точно там откъдето горната помпа излиза към коша на двг - мястото е много факано и си трябва голямо провиране да видиш какво е дереджето там.....
                          Да ти кажа нямам никаква идея от скоро си я купих и още е разучавам .
                          20 минути се провирах, пипах, светих няма мазно

Comment

http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...150#post565150
                            156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                            Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
                              Е не е това педала си се връща

Comment

Working...
                              X